Virtuaalisessa työtilassa ei ole hometta

Eikä muitakaan sisäilmaongelmia. Virtuaalisesta työtilasta ei tarvitse maksaa vuokraa, sillä ne perustuvat sellaisiin sovelluksiin, joita kuka tahansa meistä voi ladata ilmaiseksi internetin ihmeellisestä maailmasta. Jämsän johtoryhmän virtuaalinen kokouspaikka on Trello (trello.com). Ja se sijaitsee pilvessä. Sen reunalta näkymät näyttävät huikeilta, uskokaa pois.

Trello –työtila on raikas ja ilmava. Siellä yhteisen tiedon määrä ja avoimuus lisääntyy. Kaiken, minkä kirjoitat, voi kuka tahansa ryhmän jäsen lukea. Sähköpostiliikenne vähenee ja mikä parasta – vähenee myös piilokopioviestien määrä. Niitäkin näytetään meillä joskus harrastettavan, kerrottakoon nyt tämäkin tosiasia. Eli sisäinen viestintämme muuttuu ihan väkisin suoraksi ja avoimeksi!

Ideatkaan eivät pääse hautautumaan tyylillä ”ja-aa, taisi siitä joskus olla jotakin puhetta”. Haetaan vaan po. idea esiin ja sen kun aletaan vaihtamaan ajatuksia… Ja saattaapa innostus muidenkin pilvipalvelujen käyttöön lisääntyä, kunhan aikamme täältä tiiraillaan…

Suurin miettiminen on siinä, miten tämä paljon puhuttu Trello – luuranko saa sisältönsä eli järkevät ja jäntevät lihat ympärilleen! Velttoon ja löysään läskiin tuskin kukaan haluaa näppejään laittaa. Uskon ja toivon, että edellä kuvattu virtuaalinen työtila vielä sisustetaan – viimeistään marraskuun lopussa- valtuuston hyväksymällä strategialla. Strategian toteuttamista vartenhan me täällä ollaan, vai mitä?

WP_20141010_002

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s