Kuukausi kesäsomettajana – Millaista se oli?

 

Heinäkuu alkaa olla lopuillaan, niin kuin minunkin työni Jämsän kesäsomettajana. Itse pidin kesäsomettajana olosta hyvin paljon, opin kaikennäköistä uutta. Tutustuin uusiin ihmisiin ja minullekin uusiin paikkoihin Jämsässä. Olen lähdössä opiskelemaan vielä viimeistä vuotta ammattikouluun media-alaa. Opin siis työssäni uusia asioita, mitä ei välttämättä koulun harjoituksissa oppisi. Suosittelen hakemaan ensi kesänä Jämsän kaupungin kesäsomettajaksi, jos se on vain mahdollista. Esimerkiksi en ollut aikaisemmin juurikaan käyttänyt Twitteriä ja parin päivän käytön jälkeen siihen opin helposti, suosittelen kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut. Itse tuntui kun olisi käynyt harrastuksessa, kun tykkään valo-ja videokuvauksesta. Pääsin myös työpäivieni aikana harrastaa bmx- pyöräilyä kun kävin somettamassa. Yksi asia, minkä olen itse työni aikana huomannut, että mitä pienempi työpaikka sen parempi, niin ei ole koko ajan pakko painaa hiki hatussa, kun ei kumminkaan ole niin kiire kuin isommilla firmoilla! Toisin kuin yleensä, nyt voi sanoa, että olen saanut kesällä jotakin aikaiseksi.

Kesäsomettajan työ on vähän erilainen, kuin useimmat kesätyöt. Monissa paikoissa saa aika tarkat ohjeet siitä, mitä pitää milloinkin tehdä. Kesäsomettajana on itse vastuussa tekemisistään. Työajat ja päivän ohjelman saa itse suunnitella. Töitä saa siis tehdä omalla tyylillään, kunhan somekanaviin ilmestyy sisältöä. Kokonaisuudessaan työ on monipuolista, yksikään päivä ei ole samanlainen.

Kuukauden alussa jännitin eniten sitä, miten löydän joka päivälle sometuksen aiheita. Nyt kuitenkin huomaan, että niitä jäi. Vaikka Jämsä onkin pieni kaupunki, kyllä täälläkin tapahtuu ja on kivoja paikkoja.

Hyvää loppukesää kaikille, nauttikaa vielä, kun on lomaa!                  
Terveisin, Leevi Paasonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s